Latest Post:

Η Σύγκρουση των Θεών (Clash of the Gods) - Ντοκιμαντέρ

Δείτε Ντοκιμαντερ online στο greek documentaries:
Ντοκιμαντέρ αρχαία ελληνική μυθολογία
Η Σύγκρουση των Θεών (Clash of the Gods)
Είναι μια σειρά ντοκιμαντέρ που έκανε πρεμιέρα το 2009. Το Ντοκιμαντέρ καλύπτει πολλές πτυχές από την αρχαία ελληνική μυθολογία, ήρωες και τέρατα όπως ο Άδης, ο Ηρακλής, Μέδουσα, Μινώταυρος, ο Οδυσσέας και ο Δίας.



Η Σύγκρουση των Θεών (Clash of the Gods)
 Το Ντοκιμαντέρ αποτελείτε απο 7 αυτοτελείς επεισόδια
 Παραγωγής: History Channel
 Διάρκεια: 50 min (το κάθε επεισόδιο)
 Υπότιτλοι: Ελληνικοί Ενσωματωμένοι
 Γλώσσα: Αγγλικά

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1:  ΔΙΑΣ 
Η ιστορία του Δία και το πώς οδήγησε τους Ολύμπιους Θεούς να νικήσει τους Τιτάνες και να αποκτήσουν τον έλεγχο του σύμπαντος.


ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 2:  ΗΡΑΚΛΗΣ
Ηρακλής, ο ισχυρότερος άνθρωπος στον κόσμο, δολοφόνησε την οικογένειά του σε μια έκρηξη οργής. Για να εξιλεωθεί για τις αμαρτίες του, δίνεται 12 εργασίες για να ολοκληρώσει.



ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 3: ΑΔΗΣ
Ο Άδης είναι ο άρχοντας του κάτω κόσμου και ο φύλακας των νεκρών ψυχών. Αυτό το επεισόδιο δείχνει πώς ο Άδης ήρθε σε αυτή τη θέση, γιατί ήταν τόσο φοβισμένοι, και ποιες είναι οι συνθήκες που πίστευαν οι Έλληνες οτι τους περίμεναν μετά το θάνατο.



ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 4: Ο ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ
Ο Μινώταυρος ήταν μισος άνθρωπος, μισος ταύρος που ζούσε στον λαβύρινθο κάτω από το παλάτι του Μίνωα. Κάθε 9 χρόνια, επτά νέους και επτά κορίτσια επιλέγονταν από την Αθήνα για να θυσιαστουν στον Μινώταυρο. Μέχρι ένας γενναίος άνθρωπος που ονομάζεται Θησέας  μπηκε στο λαβύρινθο και σκότωσε το θηρίο.



ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 5: ΜΕΔΟΥΣΑ 
Μέδουσα ήταν κάποτε μια όμορφη ιέρεια της Αθηνάς μέχρι τον βιασμό της από τον Ποσειδώνα όπου σπάει των όρκο της αγνότητας. Αρνούμενη να τιμωρήσει τον Ποσειδώνα, η Αθηνά ξεσπάει την οργή της στην Μέδουσα. Την μετατραπεί σε ένα τέρας, που θα μετατρέψει οποιοδήποτε πρόσωπο το οποίο είδε το βλέμμα της σε πέτρα. Όμως, συναντά τελικά το τέλος της στα χέρια του Περσέα.



ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 6: ΟΔΥΣΣΕΑΣ: Η κατάρα της Θάλασσας
Οδυσσέας, ο βασιλιάς της Ιθάκης, αφήνει τη γυναίκα και το γιο του για να πολεμήσει στον Τρωικό Πόλεμο. Μετά την καταστροφή της Τροίας,  προσπαθεί να πλεύσει στο σπίτι, αλλά έχει να αντιμετωπίσει πολλές προκλήσεις.



ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 7: ΟΔΥΣΣΕΑΣ: Η εκδίκηση του Πολεμιστή
Οδυσσέας συνεχίζει το ταξίδι του σε όλη τη χαοτική θάλασσα, αντιμετωπίζουν μάγισσες, τέρατα της θάλασσας, ακόμα και ένα ταξίδι στο ίδιο το θάνατο για να φτάσει στη γυναίκα του.





Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Copyright © 2011. Cosmos greek Documentaries | Ντοκιμαντέρ online - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Cosmos greek Documentaries
Proudly powered by Blogger