Latest Post:

Τα Μυστήρια Της ΒΙΒΛΟΥ - Mysteries of the Bible | Ντοκιμαντέρ BBC

Δείτε Ντοκιμαντέρ online στο greek documentaries:
ντοκιμαντέρ στα ελληνικά bbc
Τα Μυστήρια Της ΒΙΒΛΟΥ
Βίβλος , μια αλληγορία σταθμός στην ιστορία και την πορεία του κόσμου.Το βιβλίο που δίχασε επιστήμονες και ερευνητές και ένωσε εκατομμύρια πιστούς. Ιστορικές προσωπικότητες που καθόρισαν γενιές και γενιές γεγονότα τόσο συναρπαστικά που φαντάζουν μύθοι. Η μοναδική σειρά 9 δραματοποιημένων Ντοκιμαντέρ του BBC, απο τα άδυτα της Βίβλου, παρουσιάζει με απίστευτο ρεαλισμό ολες τις αλήθειες εκείνης της εποχής, βασισμένη σε ιστορικά, αρχαιολογικά και ανθρωπολογικά στοιχεία.
Τι έκανε τους μαθητές του Χριστού να των πιστέψουν;
Ήταν η Μαρία Μαγδαληνή στα αλήθεια εταίρα;
Προφητεύει η Αποκάλυψη το τέλος του κόσμου;
Που εχει ταφεί ο Απόστολος Πέτρος;
Διέταξε ο Ηρώδης τη σφαγή όλων αυτών των Βρεφών;
Τα παραπάνω και πολλά ακόμα ερωτήματα βρίσκουν απαντήσεις σε αυτήν τη σειρά Ντοκιμαντέρ του BBC. Οι δραματοποιημένες αναπαραστάσεις τα γραφικά της CGI και η γνώση των ειδικών, μας προσφέρουν μια εκτενή και ρεαλιστική περιήγηση στην ιστορία και μας δίνουν την ευκαιρία να γνωρίσουμε συγκλονιστικές προσωπικότητες που άλλαξαν την πορεία του κόσμου.


Τα Μυστήρια Της ΒΙΒΛΟΥ - Mysteries of the Bible
Σειρά του BBC περιλαμβάνει 9 επεισόδια Ντοκιμαντέρ
Παραγωγής: BBC
Διάρκεια: 450 λεπτά
Υπότιτλοι: Ελληνικοί Ενσωματωμένοι
Γλώσσα: Ελληνικά (μεταγλωττισμένο)

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1: Ποιος σκότωσε το Χριστό;
Πως έφτασε ο Χριστός στο σταυρό του μαρτυρίου; Ποιοι ηταν οι υπαίτιοι και ποια τα κίνητρα τους; Τι ρόλο έπαιξε ο Πόντιος Πιλάτος;  Για πρώτη φορά η δίκη και η σταύρωση εξετάζονται οπως σε μια αστυνομική έρευνα.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 2: Η Μαρία Μαγδαληνή
Εταίρα η η πρώτη ιδρύτρια της χριστιανικής εκκλησίας; Η ζωή, της πιο ενδιαφέρουσας προσωπικότητας της Βίβλου οπως ποτε δεν έγινε γνωστή.


ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 3: Οι μαθητές του Χριστού
Ποια η ιστορία τους; Ηταν τοσο τέλειοι οπως παρουσιάζονται σήμερα η έζησαν σαν απλοί άνθρωποι; Πως έγιναν ο ακρογωνιαίος λίθος μιας ολόκληρης θρησκείας;


ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 4: Πέτρος - Ο Θεμέλιος λίθος
Πραγματικά πήγε στην Ρώμη για τη διάδοση του χριστιανισμού οπου μαρτύρησε η οχι;
Το σώμα του υπάρχει στο Βατικανό; Μια αρχαιολογική και επιστημονική έρευνα για το θεμέλιο λίθο της χριστιανικής εκκλησίας.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 5: Ο Ιωσήφ και η πολύχρωμη ενδυμασία
Ηταν το μικρο αγόρι που πουλήθηκε ως σκλάβος και έσωσε την Αίγυπτο απο το θανατηφόρο λιμό η απλά ένας μύθος; Ολα τα στοιχεία που μας οδηγούν στην ύπαρξη του.


ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 6: Ο Ιησούς του Ναυή και η μάχη της Ιεριχους
Αλληγορία της Βίβλου η ιστορικό γεγονός; Ηταν πραγματικά η αρχή της γέννησης του Ισραήλ και της εγκατάστασης των Ισραηλιτών στην γη της ΄΄ Επαγγελίας ΄΄;


ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 7: Ο Ηρώδης και η σφαγή της Βηθλεέμ
Μήπως το πρόσωπο που προκάλεσε οργή και μίσος, για της χιλιάδες σφαγές Βρεφών στην Βηθλεέμ, δεν ηταν αυτος που έδωσε τη διαταγή; Ηταν τοσο σατανικός η η πραγματικότητα διαφέρει;


ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 8: Δαβίδ και Γολιάθ
Πως κατάφερε ο Δαβίδ και νίκησε των άτρωτο Γολιάθ; Ηταν όντως πιστός και καλος άνθρωπος η σκληρός και αδίσταχτος; Ολη η ιστορία του μικρού βοσκού που έγινε Βασιλιάς.


ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 9: Το τέλος του κόσμου
Γιατι δίχασε η Αποκάλυψη; Πραγματικά προβλέπει το τέλος του κόσμου; Ποιος ειναι τελικά ο "σατανικός" αριθμός; Η αποκρυπτογράφηση ολων των γεγονότων που περιγράφει, με ολα τα τεχνολογικά μέσα του 21ου αιώνα.



Share this article :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
22 Οκτωβρίου 2014 στις 2:41 π.μ.

δεν παιζουν τα ντοκυμαντερ

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Copyright © 2011. Cosmos greek Documentaries | Ντοκιμαντέρ online - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Cosmos greek Documentaries
Proudly powered by Blogger